Tuesday, August 17, 2010

Kisah silam aku Part 1

Dulu form 1 ade sorang amoi yg aku mmg adored, dia suh aku ajar dia speaking (aku pun tungang langgang)... satu hari amoi ni pinjam aku punya dictionary, lepas 3 hari pinjam x pulang, aku rasa x sedap hati... maka, time rehat aku cari la amoi tu... dia ckp, "dictionary awk sudah dah hilang maaa..." aku waktu mmg gentlemen aku ckp, "x per, its okay, not your faul"... Pastu dia bagi la aku dictionary chinese-english sbgai ganti bt sementara.. WTF!!!!

Pastu Miss Daisy (teacher BI aku yg terkenal dgn kata2 schyco dia dan rambut maggi) Miss Daisy pun masuk kelas... dalam hati aku "Ah! sial!!!" setiap kali Miss Daisy masuk, dictionary mesti ade kat atas meja... dipendekkan cerita, Miss Daisy terus tanya aku "Jamalullail, where yours dictionary?" aku jawab, "ade la..." dia pun start mengajar... aku pun keluarkan 'dictionary' aku pelahan-lahan... ntah mcm mane time tu aku bole x prasan, Miss Daisy kat belakang aku!!!!! $%$*%^#%$^%*&^%&%%^ di pendekkan cerita, aku menjadi bahan kerana kecuaian amoi tu...

Tapi lepas tu, amoi tu bagi aku dictionary baru jugak, disampul dgn sampul yg cantik... aku pun x tau ape motif amoi tu sampul sampai cantik2, kat umah aku koyak2kan jugak sampul tu.... :)

No comments:

Post a Comment